luni, 27 aprilie 2009

PhenomenOn in deschiderea concertului TM Stevens la Bucuresti

Spectaculosul basist vine la Bucuresti in 3 mai, la Becker Brau Live Music.

TM Stevens canta cu Delmar Brown (clape), Gary Sullivan the G-Man (tobe), si Stevie Salas (chitara).

In deschiderea concertului TM Stevens urca pe scena trupa Phenomenon. TM Stevens a cantat alaturi de monstri sacrii ca James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Tina Turner, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, sau Billy Joel.

Stevie Salas,un alt monstru sacru al muzicii funk-rock, a concertat si inregistrat impreuna cu rasfatati ai topurilor muzicale precum Rod Stewart, Mick Jagger, Ron Wood, George Clinton, Duran Duran,Terence Trent D'arby, dar a inregistrat si succese individuale, de palmares. Cel de-al doilea album solo Stevie Salas a obtinut titlul "Best Album" in Japonia, in competitie directa cu Rolling Stones si Aerosmith.

Nu ratati ocazia de a-i vedea, pentru prima data in Romania, pe TM Stevens si Stevie Salas, intr-un show unic, care combina genurile funk, rock, jazz, heavy metal, in formula magica creata special pentru "The Shocka Zooloo Project"!

Biletele pentru concertul TM Stevens costa [b]70 RON[b] si se gasesc in magazinele Diverta si Germanos, la clubul Becker Brau Live Music (tel: 021.322.6610, 021.323.7083) si online pe www.diverta.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu